Във връзка с новината за заразен колега от СОС -

...
Във връзка с новината за заразен колега от СОС -
Коментари Харесай

Борис Бонев: Медиците са героите в тези тежки времена

Във връзка с новината за инфектиран сътрудник от СОС - уповавам се, че всичко ще бъде наред както за него, по този начин и за всички други, които сега са в лечебните заведения. Кураж и за медицинския личен състав. Вие сте героите в тези тежки времена! Това разяснява общинският консултант Борис Бонев.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2072
Днес стана ясно, че Анна Стойкова от групата на ГЕРБ е заболяла с ковид. Колегите й пожелаха триумф в справяне с борбата. Тя сподели, че се усеща добре.

Чувствам се все по-добре, разгласи общинaрката с COVID-19

Бонев пък разяснява, че остарялелият верни за работа на общински съвет постанова да се спрат съвещанията на комисиите.

"Самата администрация също не е готова за напълно електронен документооборот. Тази рецесия ясно демонстрира, че не сме готови за изключителни обстановки и че досегашният метод на работа няма по какъв начин да продължи ", написа Бонев.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2072  Пациентът с COVID-19 в Дупница имал магазин в Банско, напуснал града преди блокдата Пациентът с COVID-19 в Дупница имал магазин в Банско, напуснал града преди блокдата  Депутати цъкат карти по време на ветото Депутати цъкат карти по време на ветото  На 89-години от ковид умря актрисата Лучия Бозе На 89-години от ковид умря актрисата Лучия Бозе
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР