Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване

...
Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване
Коментари Харесай

Временно се променя движението на 23 май заради Маратон Плевен 2021

Във връзка с недопускане нарушаването на публичния ред и обезпечаване на естественото осъществяване на спортни мероприятия - Маратон, Полумаратон, 10 км, Щафета 2 х 10.5 км, 3 км Масов крос „ Аз мога ” и детски маратон на територията на гр. Плевен на 23.05.2021 година в същия ден със Заповед на кмета на Община Плевен  краткотрайно ще е лимитирано придвижването на моторни транспортни средства по следните пътни сектори:
1. По ул. „ Вардар ” /велоалеята/ от пл. „ Възраждане ” до бул. „ Христо Ботев ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.
 Участник на маратона във Варна умря по време на надпреварата Участник на маратона във Варна умря по време на надпреварата
50-годишен мъж, участващ в маратона на Варна, е паднал пред офиса на банка против хотел Черно море и е умрял на място, оповестява БГНЕС....
2. По ул. „ Стоян Заимов ” /моста на р. Тученишка/ и по ул. „ Вардар ” в правата сред ул. „ Стоян Заимов ” и общинския паркинг до Параклис пантеон „ Св. Георги Победоносец ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 11.00 ч.
3. Бул. „ Христо Ботев ” в правата от ул. „ Ген. Атанас Стефанов ” до ул. „ Сан Стефано ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.
4. Дясната лента на ул. „ Сан Стефано ” в правата от бул. „ Христо Ботев ” до парк „ Кайлъка ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 часа.
5. Входът/ изходът на паркинга на магазин „ Кауфланд ” на ул. „ Сан Стефано ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.
 Ето по кое време ще се организира шестото издание на Маратон Стара Загора Ето по кое време ще се организира шестото издание на Маратон Стара Загора
Шесто следващо издание на Маратон Стара Загора 2021 ще събере в Града на липите на 11 април, елитни бегачи от България и чужбина. Участн...
6. Пътят гр. Плевен - с. Тученица през парк „ Кайлъка ” в правата от парк - хотел „ Кайлъка ” до отклонението за хотел „ Спартак ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.
Ограничава се престоят и паркирането на МПС на 23.05.2021 година, както следва:
1. На паркинга против входа на парк „ Кайлъка ” /тролейбусна спирка „ Моста ”/ - за времето от 07.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.
2. На общинския паркинг до Параклис пантеон „ Св. Георги Победоносец ” за времето от 07.00 ч. до 11.00 ч. 
 Маратонът на другарството „ Плевен “ се завръща на 23-и май с нови дисциплини Маратонът на другарството „ Плевен “ се завръща на 23-и май с нови дисциплини
След едногодишна пауза, наложила се заради рестриктивните мерки на коронавирусната пандемия, маратонът в Плевен се завръща на 23-и май 2021 година...
В неразрешените сектори отчасти ще се пропуща прекосяването на МПС, съобразено с участниците в маратона. Забраната не се отнася за коли на СНМП, ПБЗН, Министерство на вътрешните работи и МПС, обслужващи участниците и уредниците на маратона.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР