Във връзка с липсата на пилоти и поради объркан график

...
Във връзка с липсата на пилоти и поради объркан график
Коментари Харесай

22 отменени полети от и до София

Във връзка с неналичието на водачи и заради комплициран график на отпуските нискотарифната самолетна компания Ryanair анулира до 50 полета дневно до 28 октомври. Част от тях са по направления от и до българската столица. На интернет страницата на превозвача може да бъде направена информация кои полети няма да бъдат осъществени.

На 21 септември (четвъртък) е анулиран полет № FR9961 от лондонското летище „ Станстед” до София и противоположния № FR9962 от София до „ Станстед”.

На 28 септември, 5 октомври, 12 октомври, 19 октомври и 26 октомври няма да бъдат осъществени полети № FR9967 от „ Станстед” до София и FR9968 от София до „ Станстед”. На 30 септември, 7 октомври, 14 октомври, 21 октомври и 28 октомври няма да бъдат осъществени полети № FR9967 от „ Станстед” до София и № FR9968 от София до „ Станстед”, Лондон.

Обезщетението, което Ryanair предлага на пасажерите си, или да им върне парите, или да презаверят към този момент купените самолетни билети за друга дата. В случай, че полетът е анулиран по виновност на самолетната компания пасажерите могат да изискат обезщетение по европейските авиационни правила. За полети на къси дестинации компенсацията е 250 EUR, за тези на приблизително – 440 EUR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР