Във връзка с казаното от премиера Бойко Борисов, че ще

...
Във връзка с казаното от премиера Бойко Борисов, че ще
Коментари Харесай

Нов Обрат, А Всички Мислеха, Че Са Се Разбрали! Групата На Волен Сидеров Направи Най-Неочакваното!

Във връзка с казаното от премиера Бойко Борисов, че ще се счупи обединението, в случай че изиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов, Цветанов съобщи: " Сега имаме друга догадка ".

На въпрос дали " Обединени патриоти " са имали представител на председателския съвет в Народно събрание, Цветанов съобщи, че не са имали. " Имаме цялостно единодушие по всички тематики, които бяха подложени на гласоподаване ", сподели още Цветанов. Той изясни, че са постигнали консенсус да се организира спор. По отношение на отсъствието на премиера, Цветанов уточни, че е обяснил, че през днешния ден се организира съвещание на Министерски съвет. Той разясни, че се надява " Атака " да поддържа Марияна Николова.

Лидерът на Воля Веселин Марешки съобщи от своя страна, че каквато и кандидатура да предложат, ще е по-добра от остарялата и ще я поддържат в задатък.

" Когато чухме представянето и част от биографията ѝ малко ме тормози. Това, че е била част от " Топлофикация " -София. Знаем, че " Топлофикация " не се развива добре ", съобщи още Марешки. За връщането на Валери Симеонов в Народното събрание, Марешки разяснява, че Народното събрание не е изправителен дом. Попитан дали е имало представители на " Обединени патриоти ", Марешки уточни, че не е имало техни представители.

Депутати считат, че Атака се пробва да изнудва за евровота останалите две обединения в Обединените патриоти. Още през вчерашния ден Симеонов и Каракачанов се сблъскали с гневния отпор на Сидеров за номинацията на Николова. Това бе и повода той да си тръгне предварително от съдружния съвет на Оперативна програма.

В момента в пленарна зала дебатите не престават.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР