Във връзка с извършване на периодичен технически преглед за изпитване

...
Във връзка с извършване на периодичен технически преглед за изпитване
Коментари Харесай

Спират газоподаването в Добрич, заради технически преглед на системата

Във връзка с осъществяване на периодически механически обзор за изпитване на здравина и компактност на Газопреносно отклоняване за град Добрич преносният оператор „ Булгартрансгаз “ ЕАД ще прекрати подаването на природен газ за интервала от 11:00 ч. на 23 ноември 2022 година до 11:00 часа на 25 ноември 2022 година към изходна точка от газопреносна мрежа СОО3-АГРС Добрич, и надлежно ще бъде спряно газоподаването към потребителите на ”Аресгаз ” ЕАД - гр. Добрич. Това оповестяват от Община град Добрич.

Оттам осведомят, че за интервала на прекъсване на газоподаването се постанова смяна в организацията на работа на детските заведения, както следва:

На 23 ноември 2022 година Детска млечна кухня ще работи с постоянен график. На 24 и 25 ноември тя ще прекрати краткотрайно активността си. Заверката на купони за идната седмица ще се извърши при следният ред:
22 ноември /вторник/ за 28 ноември /понеделник /23 ноември/сряда/ за 29 ноември/ вторник/
От 23 до 25 ноември детските ясли и детските градини ще работят с обединени групи. Осигурено е различно отопление на пространствата, само че тук-там е допустимо да не се доближи оптималната температура на въздуха.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР