Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: Реконструкция на

...
Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: Реконструкция на
Коментари Харесай

Временно се затваря за движение участък от ул. Хан Крум в Русе

Във връзка с осъществяването на плана на ВиК: „ Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе “, считано от 4 януари ул. „ Хан Крум “ се затваря за придвижване на МПС - в сектора от кръстовището с ул. „ Проф. Асен Златаров “ до кръстовището с ул. „ Д-р Петър Берон “, оповестиха от пресцентъра на община Русе.

Движението на МПС и на транспортните средства от всеобщия градски превоз при затварянето на ул. „ Хан Крум “ ще се реализира по обходен маршрут: от кръговото на бул. „ Цар Освободител “ по бул. „ Ген. Скобелев “ и от ул. „ Борисова “ по ул. „ Хан Аспарух “ - в посока постройката на Община Русе.

Движението на Автобусна линия №19 в посока „ МЕТРО “ ще се реализира по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „ Цар Освободител “ по бул. „ Ген. Скобелев “, ул. „ Борисова “, ул. „ Константин Иречек “ и от там по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци, и табели, а пътуващите с публичния градски превоз да се пренасочат към спирките по гореупоменатите направления.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР