Във връзка с изискванията относно охраната на официалните двубои за

...
Във връзка с изискванията относно охраната на официалните двубои за
Коментари Харесай

Промени в организацията за достъп до стадион „Христо Ботев“ в Благоевград

Във връзка с условията по отношение на защитата на формалните дуели за шампионатите на БФС и наставления свързани с сигурността при провеждането на мачове на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград, ПФК Пирин Благоевград дава следната информация:


На служебния паркинг на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат допускани единствено коли включени в авансово направен лист, без изключения, на лица свързани директно с провеждането на съответния футболен дуел, както и посетители от тима посетител, БФС или малкия екран притежател на права за лъчение мачовете от ВПФЛ и Купа България.


Микс-зоната пред административната постройка ще бъде затворена за частни лица и преминаващи към трибуните преди и след провеждането на съответните мачове.


Малкият портал от страна на трибуните, водещ към Микс-зоната пред административната постройка, ще бъде затворен преди футболния дуел и след последния съдийски сигнал на съответния мач.


Служебните лица са длъжни да носят съответните обозначителни баджове или пропуски, с цел да получат достъп до Микс-зоната преди и след дуела.

Това включва журналистически карти, баджове на БФС, баджове издадени от ПФК Пирин.


Ръководството на ПФК Пирин ще следи за прецизното съблюдаване на разпоредбите и ще предприеме съответните ограничения при възможни нарушавания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР