Във връзка с изискването за предоставяне на документ за отрицателен

...
Във връзка с изискването за предоставяне на документ за отрицателен
Коментари Харесай

Швеция ще признава резултати от три вида тест за коронавирус при влизане в страната

Във връзка с условието за даване на документ за негативен тест за, което влиза в действие от 6 февруари в Швеция, локалните управляващи прецизират, че ще признават резултати от три типа теста - PCR, бързи антигенни проби, както и LAMP проби. Те би трябвало да бъдат направени не по-късно от 48 часа преди влизането на територията на страната, оповестиха от Министерство на външните работи.
Сертификатите следва да са издадени на британски, шведски, датски или норвежки език и да включват имена по документа за идентичност, ден и час на теста, способ, по който е изработен, както и данни за издаващата институция. Изключения се плануват за хора на възраст под 18 години, за жители със статут на непрекъснато престояване в Швеция, за заетите в транспортния бранш, спортните състезатели и сезонните служащи.
 И Швеция вкарва имунизационен паспорт И Швеция вкарва имунизационен паспорт
Швеция ще последва прилежаща Дания и ще сътвори цифрови „ имунизационни документи “, които жителите могат да употребяват за...
Повече информация за новите условия за влизане в Швеция е оповестена на следния линк: https://mfa.bg/bg/covid19map/Europe/Sweden
При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Швеция на телефони +46 8 20 25 27, +46 8 723 09 38.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР