Във връзка с информацията за задържането на общинския съветник от

...
Във връзка с информацията за задържането на общинския съветник от
Коментари Харесай

БСП отсвири арестувания общинския съветник от Бургас

" Във връзка с информацията за задържането на общинския консултант от Бургас Бенчо Бенчев заявяваме, че той не е член на Българската социалистическа партия. Участвал е в листата за общински съветници през 2015 година като гражданска квота. Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия се разграничава от него и упорства той да напусне Общинския съвет на Бургас неотложно ". Това обявиха социалистите в известие до медиите, часове откакто стана ясно, че Бенчев е един от седмината българите, задържани при акцията по задържането на Димитър Желязков - Митьо Очите в Истанбул.

Желязков е апетитен за началник на проведена незаконна група, която, съгласно прокуратурата, се е занимавал с рекет, палежи и опиати. 

Стаята в турски хотел, в която бяха задържани сънародниците ни, била наета от името на Бенчев. Неговото име нашумя, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се ядоса на " Ролс-Ройс " -а, който той има.

Общо 19 души, за които се смяташе, че са взели участие в незаконните действия у нас, пък бяха задържани при спецакция в Бургаско преди дни. Прокуратурата изиска петима от тях да останат за непрекъснато за решетките. Късно в събота вечер Специализираният съд постанови точно това след траяло повече от пет часа съвещание.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР