Във връзка с информация за издирван във връзка с тежко

...
Във връзка с информация за издирван във връзка с тежко
Коментари Харесай

МВР: Няма данни заподозрян за убийството на ученичка в Скопие да е в България

" Във връзка с информация за търсен по отношение на тежко закононарушение, осъществено в Северна Македония, прецизираме следното: Няма данни посоченото лице да се търси в България или да е оповестено за интернационално търсене. Към момента няма данни той да е на българска територия ", се споделя в формалната позиция на вътрешното ни ведомство.

След едноседмично търсене управляващите в РСМ откриха тялото на 14-годишното момиче в покрайнините на Скопие. Стана ясно, че 14-годишната Ваня е била отвлечена на 27 ноември и убита няколко часа по-късно в същия ден. В момента в скопския арест се намират трима обвинени. Организаторът на похищението и апетитен в македонските медии и за физически палач на Ваня - Люпчо Палевски-Палчо, обаче е съумял да избяга. 

На брифинг пред публицисти вътрешният министър на РСМ Оливер Спасовски съобщи, че за търсения мъж има данни, че е отпътувал първо за Белград, а по-късно за България. 

Шефът на скопската прокуратура Гаврил Бубевски пък добави, че по време на разпитите на арестуваните, те са декларирали, че са разбрали от бащата на Ваня по кое време тя ще напусне жилището на път за учебно заведение, с цел да могат да я отвлекат. 

" Засега имаме доказателства за бащата, че индиректно е взел участие в информирането по кое време момичето ще излезе от у дома, с цел да бъде отвлечено. Нямаме информация той да е забъркан в престъплението. Един от обвинените сподели, че е получил информацията за момичето от бащата ", разгласи на конференция Бубевски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР