Във връзка с ежегодното разпределяне на местата за продажба на

...
Във връзка с ежегодното разпределяне на местата за продажба на
Коментари Харесай

Днес се тегли жребият за местата за продаване на мартеници в Плевен

Във връзка с годишното разпределение на местата за продажба на обичайните мартеници в центъра на Плевен, кметът Георг Спартански напомни, че по негово предложение към този момент няколко години работи система, съгласно която няма значение, по кое време е подадено заявката от искащите и по този начин това става за няколко минути, без да се постанова очакване на дълги опашки.

„ Мисля, че по-прозрачен метод от това, да се тегли лотария обществено няма. Другото е да се връщаме към остарели практики с безразсъден резултат по този начин, че ще се тегли чоп, а който желае дано да взе участие или не “, сподели Георг Спартански.

Позициите за пласиране на мартеници са малко над 100 и са ситуирани пред дребните фонтани, паметника на Девета Плевенска пехотна дивизия и пред оградата на Музей „ Цар Освободител Александър II ”.

Томболата за разпределение на местата за пласиране на мартеници, всяко от които е с величина от 2 кв м. ще се организира на 25 януари - сряда, от 11:30 часа в Актовата зала на Община Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР