Във връзка с днешното тежко криминално престъпление в Нови Искър,

...
Във връзка с днешното тежко криминално престъпление в Нови Искър,
Коментари Харесай

Полицията издирва жена за убийството в Нови Искър

Във връзка с днешното тежко престъпно закононарушение в Нови Искър, полицията търси Кети Николова Кюхова , на 44 години.

Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 Пет тела откри полицията в Нови Искър Обновена
Пет тела откри полицията в Нови Искър

Проверили са адреса по сигнал на родственик, който не може да се свърже

Хората, които разполагат с информация за търсената жена, ще оказват помощ за издирването й като позвънят на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи

Анонимността е обезпечена!

Съседи настояват, че Кети Николова Кюхова е родственик на част от жертвите .

Целият състав на Столична дирекция на вътрешните работи е зает в работата по случая в Нови Искър , съобщи на брифинг основният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от към 1,5 година се е преселило от София.

Жертвите са пет - татко, наследник, щерка на брачната половинка, юноша - неин другар и стара жена - майка на брачната половинка, които, по първични данни, са открити убити с по един изстрел, дружно с кучето , евентуално в Новогодишната нощ. Става въпрос несъмнено тежко престъпно закононарушение, осъществено невъзмутимо.

Продължава дейната работа за изясняване на възможни престъпни връзки, минало, регистрации и други данни. Работи целият потенциал на столичната полиция, добави основният прокурор.

За търсене е оповестена жена, която е живяла на брачен начала с един от убитите. За търсене е разгласен и автомобил БМВ Х 5 , благосъстоятелност на фамилията, който липсва от мястото на закононарушението, разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Към момента към момента не е открито оръжието на убийството , само че не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените дейности.

Тепърва ще се прецизират очевидци. На този стадий не е изведена водеща версия и е прибързано да се приказва за ликвидиране и самоубийство.

Най-вероятно убийството е осъществено в новогодишната нощ, като в същия ден е изчезнала и 44-годишната търсената жена. Търси се и джипът й, който най-вероятно тя е управлявала, оповестява БНР.

Огледите ще продължат през цялата нощ, обясниха още от Министерство на вътрешните работи. Заради това е отцепен огромен периметър. Работи се с близки на фамилията.

Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на дейностите на специалистите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР