Във връзка с чл. 11 от Закона за Туризма за

...
Във връзка с чл. 11 от Закона за Туризма за
Коментари Харесай

Организират обществено обсъждане на проекта на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в община Бургас

Във връзка с член 11 от Закона за Туризма за създаване на стратегия за развиване на туризма, съответно Стратегия за стабилно развиване на туризма в Община Бургас за интервала 2022 – 2030 година и в сходство с Наредбата за образуване и осъществяване на публични разисквания от Община Бургас, насочваме покана към жителите на община Бургас, представители на бизнеса, Неправителствени организации и всички заинтригувани страни за присъединяване в публично разискване на плана на Програмата, което ще се организира на 27 септември 2022г. от 17:00 часа в залата на Общински съвет-гр. Бургас в Културен дом „ НХК “.

Целта на разискването е да бъде взето под внимание мнението на оптимално необятен кръг от заинтригувани страни при правене на окончателния вид на Стратегия за стабилно развиване на туризма в Община Бургас за интервала 2022 – 2030 година

Становища и оферти по плана на Програмата могат да се вършат по време на публичното разискване, до привършване на всички въпроси.

За всички, които нямат опция да участват на публичното разискване могат да прегледат качените материали на страницата на община Бургас ОБЩЕСТВЕНИ КОНСУЛТАЦИИ | Община Бургас (burgas.bg) и да изпратят своите рекомендации и отзиви до 26 септември 2022г. на ел. поща: [email protected]

Всички документи, свързани с създаването на Стратегия за стабилно развиване на туризма в Община Бургас за интервала 2022 – 2030 г са оповестени на уеб страницата на Община Бургас в секция Стратегическо развиване, интернационално съдействие и дигитализация/Планове и тактики и на секция Туризъм и спорт | Община Бургас (burgas.bg)

Файлове:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР