Във Враца вече върви обявената вчера акция, с която ще

...
Във Враца вече върви обявената вчера акция, с която ще
Коментари Харесай

Важно за всички шофьори! Катаджии окупираха Оряховско шосе във Враца, спират наред /снимки/

Във Враца към този момент върви оповестената през вчерашния ден акция, с която ще бъде маркиран Европейският ден без починали на пътя. Той се отбелязва взаимно от Пътна полиция, Българския червен кръст и регионална администрация.
В момента три патрулни автомобила и един мотор са създали засада малко над бензиностанция „ БГ Ойл “ и стопират всичко живо за щателна инспекция. Целият трафик по Оряховско шосе към Враца е под цялостен надзор, като униформените наблюдават за всевъзможни нередности.
„ От понеделник до неделя тече интервенция ТИСПОЛ за потреблението на колани, каски, системи за обезопасяване на деца и потребление на мобилни телефони и други сходни “, заяви шеф група „ Пътен надзор “ Янко Харалампиев.
Днес белите фуражки организират няколко паралелни акции на територията на региона във връзка Европейския ден без жертви на пътя. Множество екипи снимат в града и по републиканската пътна мрежа за превишена скорост. На бул. „ Мито Орозов “ против бензиностанция „ Еко “ пък се организира интервенция по метода на широкообхватния пътен надзор. По време на утринната акция на униформените за скорост на пътя за Оряхово при някогашния ресторант „ Орбита “ са снимани 84 водачи да карат над ограничаването. Засечената най-високата скорост е 130 километра в час при оптимално позволени 60.
Най-честите нарушавания, открити през днешния ден, са неизползването на предпазни колани на задните седалки и шофиране с превишена скорост. Сред първите спрени извършители беше врачанка, която шофираше автомобил с сложено фолио на предните странични огледала.
Акцията продължава и сега, като към униформените се причислиха и доброволци от БЧК-Враца и чиновници на регионална администрация Враца, които раздават листовки и стикери с потребна информация на водачите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР