Във Враца отвори врати модерна частна манипулационна, научи агенция BulNews.

...
Във Враца отвори врати модерна частна манипулационна, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Модерна частна манипулационна отвори врати във Враца, вижте какви услуги предлага /снимки/

Във Враца отвори порти съвременна частна манипулационна, научи организация BulNews. Амбулаторията предлага редица услуги на жителите и обезпечава съответни здравни грижи. Тя е филиал на първата у нас частна манипулационна, която се намира в Плевен.
„ Амбулаторията за доболнична помощ е с предмет на активност даване на медицински и здравни грижи, реализиране на операции, промоция на здравето, предварителна защита и профилактика на заболявания “, описа съсобственикът Петя Диковска.
Първа частна манипулационна – Враца ще предлага богата гама от услуги, измежду които следене на витални индикатори, слагане на инжекции и системи, профилактика и обработка на рани, събаряне на конци след интервенции, слагане и промяна на превръзки и други Всички типове консумативи на незабавен долап, като марли, спринцовки и други, са безвъзмездни за пациентите.
В амбулаторията може също по този начин да се вземе на кръв за разнообразни проучвания, след което от там ще транспортират пробите до лаборатория за лична сметка.
Първа частна манипулационна предлага и съвременни лечения с коктейли от витамини, съгласно потребностите на пациента. Те се ползват венозно и могат да облекчат недоволства при пациенти с разнообразни болести, както и да подобрят цялостното положение на организма. Сред тях има такива за детоксикация, за възобновяване след боледуване, контузии и физическо натоварване или при хронична отмалялост, за възстановяване на метаболизма при наднормено тегло, за укрепване на имунната система. Някои от бустерите се употребяват за подобряването на функционалността на органи като черния дроб и чревния тракт, други пък оказват помощ при тревога и паник офанзиви. За дамите се предлага anti-aging коктейл „ Фонтан на младостта “, а господата могат да засилят либидото си.
Желаещите могат да се възползват от всички тези лечения в комфорта на своя дом или офис. Специалист от манипулационната ще ви посети и ще подготви на момента коктейл, по отношение на вашите характерни потребности.
За възрастни и мъчно преносими пациенти е обезпечен домакински патронаж. Освен това пенсионерите могат да се възползват от отстъпки. За децата до 8 години пък всички операции са изцяло безвъзмездни.
През сегашния сезон е значимо да се означи, че в амбулаторията се прави и екстракция на кърлеж. През летните месеци има нараснал риск от ухапвания, изключително при децата. В такива случаи здравните органи поучават кърлежът да се в профил оптимално бързо, по опция от здравно лице, да се организира антибиотично лекуване, а мястото на ухапването да се следи.
Първа частна манипулационна – Враца към този момент има подписан контракт с Медицинския университет в Плевен, а сега тече процедура по сключване и с този в София, за обезпечаване на стажове на студенти. Целта е да се подкрепи възстановяване на качеството на висшето обучение, посредством даване на благоприятни условия за придобиване на на практика опит и рационализиране на практическите умения на студентите. Така се улеснява преходът от просветителните институции към работното място и се покачва сполучливата реализация на младежите на трудовия пазар.
Освен това манипулационната предлага образование за професионална подготовка в следните посоки:
- Здравен асистент;
- Дентален асистент;
- Болногледач;
- Парамедик.
Първа частна манипулационна във Враца се намира на улица „ Софроний Врачански “ №7 / зад Дома на техниката/. Тя е с работно време от понеделник до петък, а събота и неделя има дежурни експерти, които оказват помощ при потребност. Телефонът на амбулаторията е 092/92-92-00.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР