във врачанското село Манастирище, е починал на път за болницата

...
във врачанското село Манастирище, е починал на път за болницата
Коментари Харесай

Разкриха подробности за барикадиралия се мъж, застрелял свой съселянин

 във врачанското село Манастирище, е умрял на път за болничното заведение в Козлодуй, пише BulNews. 

Престъплението е осъществено преди към час. Кметът на селото Атанас Атанасов е удостоверил за изключителната обстановка. 

По неофициална информация двама поданици на селото се скарали, след което към 45-годишен извадил револвер и прострелял 34-годишния си конкурент. Към момента няма данни дали двамата имат роднинска връзка и каква е повода за кървавата развръзка.

Свидетели подали сигнал на незабавния телефон 112 и към местопроизшествието били изпратени екипи на полицията и кола за спешна помощ.

Извършителят на тежкото престъпно закононарушение се е барикадирал въоръжен в помещение.

На мястото гъмжи от полиция, регионът е отцепен. Очаква се идването на експерти по договаряния, които да открият контакт с въоръженото лице.

По данни на " Конкурент ", стрелецът -  Валентин Б., имал остарели сметки за споразумяване с жертвата – Калин Р., който преди година дружно с тайфа роми го пребил.Явно убиецът е дебнал жертвата си, тъй като го е прострелял от засада – на пътя, до момента в който Калин карал колата си.

Засега липсва информация за типа на оръжието, само че сигурно е нелегално притежавано.

Валентин Б. Е с психологични проблеми, лежал е в профилирано заведение, само че е бил освободен. Напоследък е станал нападателен, а през днешния ден към този момент се е показал съдбовно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР