Във врачанското село Борован се стигна до напрежение и бой

...
Във врачанското село Борован се стигна до напрежение и бой
Коментари Харесай

Бой във врачанското село Борован след твърдения, че досегашният кмет е давал указания на СИК

Във врачанското село Борован се стигна до напрежение и пердах сред последователи на Движение за права и свободи и " Възраждане ". Няма потърпевши.

Причината за багра - последователи на " Възраждане " следели онлайн преброяването, на което се чувало по какъв начин досегашният кмет Десислава Тодорова се разпорежда какво да се случва с бюлетините. По предварителни данни претендентът на " Възраждане " Иван Костовски печели безапелационно, а Десислава Тодорова е втора.

Тогава се събрали пред първа секция и поискали тя да напусне. Опитали се да нахлуят, блъскали по прозорците, намесила се и полицията, която колкото да съумяла да овладее обстановката.

Ето какво споделиха пред камерата ни двамата претенденти:



" В момента, в който се стартира боренето на бюлетините, нахълтаха, полицията не можеше да ги спре. По прозорците тропаха, комисията не можеше да работи обикновено. За мен такова държание е извънредно неприемливо ", изясни Димитрова.

Тя отхвърли да е давала инструкции на секционната комисия.



Това се излъчва онлайн и се чуваше нейният глас в ефир - " Тази не, тази не ". Хората, които гледаха онлайн се ядосаха и отидоха натам. не знам какво е ставало, не бях на място. Провокацията пристигна от нейната страна. Понеже знае, че губи и с цел да може да направи нещо по въпроса, да ентусиазира хората. Едва ли не да провали избора. Тя по този начин е привикнала през годините да прави ", съобщи Костовски.

Хората в село Борован не престават да са във екстаз и да се радват на резултатите от вота.

Вижте още в директното включване на Мирослава Георгиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР