Във военната фабрика Милан Благоевич в град Лучани, Западна Сърбия,

...
Във военната фабрика Милан Благоевич в град Лучани, Западна Сърбия,
Коментари Харесай

Шестима души са ранени при взрив във военна фабрика в Сърбия

Във военната фабрика " Милан Благоевич " в град Лучани, Западна Сърбия, сутринта е зародил пожар и детонация в един от цеховете, заяви вестник " Данас ". Шест души са ранени и са настанени в болничното заведение в Чачак. Гъст черен пушек към момента се издига от региона на предприятието. Полицията в Чачак съобщи, че оборудванията, където са зародили детонацията и пожарът, са благосъстоятелност на Министерството на защитата на Сърбия.

Както заяви сръбската телевизия РТС, пожарът е избухнал към 09:20 часа (местно време) в завод за произвеждане на барут. Пострадали са шестима служащи, като никой от тях не е с заплаха за живота. След като им е оказана здравна помощ в Здравния център в Лучани, те са трансферирани в болничното заведение в Чачак.

От записите от видеонаблюдението се вижда, че са спазени всички ограничения за сигурност и отбрана при работа. Причината за пожара ще бъде открита от способените служби, се споделя в прессъобщение от фабриката " Милан Благоевич " в Лучани, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР