Във ВМРО се обсъждат три имена за кмет на София

...
Във ВМРО се обсъждат три имена за кмет на София
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Във ВМРО се обсъждат три имена за кмет на София

„ Във Вътрешна македонска революционна организация се разискват три имена за кмет на София – моето, това на Ангел Джамбазки и на Красимир Каракачанов. Едва ли ще бъда аз, тъй като такива са настроенията в структурите. Вероятно има някакви причини ”. Това съобщи в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” общинският консултант от патриотичната партия Карлос Контрера.

``
реклама

Той разяснява, че каквото и да е решението, номинираният би трябвало да одобри. „ Ние не изключваме нито един от трите разновидността ”, добави Контрера.

Според него е значима не толкоз личността на претендента, а програмата, с която ще излезе. „ Избираме локална власт за 4 години, което значи явен ангажимент за осъществяване на съответни ограничения и дейности. Един кмет, който е по-скоро медиен облик, дали е най-хубавото решение? ”, попита реторично той.

По думите му Вътрешна македонска революционна организация има действителни шансове да издигне кметове в няколко огромни града. Контрера е безапелационен, че химическата кастрация и регистъра на половите нарушители са ограничения, които би трябвало да вземем като общество.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР