Във влизане с взлом в чужда къща посред бял ден

...
Във влизане с взлом в чужда къща посред бял ден
Коментари Харесай

Произвол в Петрич! Служител на ДАНС тараши къщата на чичо си

Във влизане с щурм в непозната къща измежду бял ден през вчерашния ден бе махленски служителят на ДАНС Петрич Радослав Нурков. В съучастничество с Нурков е бил и негов другар, който е член на ВМРО-Петрич, оповестиха петричани, които предоставиха видеозапис от дейностите на именитите си съграждани.

Около 11:30 часа през вчерашния ден, необезпокоявани от никого Нурков и съучастникът му спрели лек автомобил пред къщата на зам.-директора на СУ " Никола Вапцаров " в Петрич Емил Нурков, който е чичо на Радослав. Слезли от автомобила и Радослав прескочил желязната ограда на къщата. Влязъл в градежа, за който Нуркови водят каузи. Изнесъл от там четири автомобилни гуми, които неговия съизвършител усърдно прибирал в колата. След като завършили, Нурков почнал да бута свиреп желязна гаражна врата, която била заключена с катанец. Разбили врата, без да влизат в гаража и умерено напуснали обекта.

Собственикът на къщата Емил Нурков, прибирайки се от работа видял развалената врата, решил, че дома му е ограбен и сезирал неотложно органите на реда в Петрич.

Служителят на ДАНС обаче най- евентуално не знаел, че фамилията на чичо му от скоро сложило охранителни камери, които този път му изиграли неприятна смешка.

След като прегледал целия развой на видеозапис Емил Нурков дал видеозаписите на ПУ на Министерство на вътрешните работи в града.

Нурков бе покъртен от дейностите на роднината си, само че съобщи: „ Потресен съм от това, което видях и недоумявам по какъв начин е допустимо чиновник на ДАНС, човек, който се допуска, че е лицето на службите за сигурност, които би трябвало да ни пазят, да си разрешава такива противозаконни дейности. Мисля, че той работи самоуверено, с възприятие на безотговорност. Това не е първият случай, в който Радослав нанася съществени имуществени вреди в къщата ни. За това взехме решение да сложим камери за видеонаблюдение, като мислехме, че ще бъдем предпазени.

Ние водим каузи с Радослав за въпросния градеж, който съгласно нас е добит преди години с документна машинация. Делата не престават и чакаме решение от Благоевградския съд.

Имам подозрения, че някой го пази, има подкрепи върху него, които не мога да си обясня. Оставам с възприятието, че той като чиновник на ДАНС е над закона “.

От полицията в Петрич разясниха случая по този начин: „ Имотът е противоречив и двамата имат документи за благосъстоятелност върху тази къща. Докато не излезе правосъдното решение не може да се твърди, че Нурков е влезнал в непознат парцел, защото той има документ за благосъстоятелност.

Да, работим по случая, през вчерашния ден призовахме всички забъркани лица. Служителят на ДАНС, твърди, че взетите гуми са негови. Не одобряваме упреците, че пазим този, или оня, в тази ситуация е налице спор за парцел. Дали е добит с подправени документи, както твърди господин Емил Нурков, това ще потвърждава съдът “.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник, фотоси и видео: struma.com






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР