Във властта почти не сме представени. Нелепо е да се

...
Във властта почти не сме представени. Нелепо е да се
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Какво щеше да се случи, ако ГЕРБ човъркаше по машините?

Във властта съвсем не сме показани. Нелепо е да се твърди, че участваме на равна нога във властта. Toва съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред bTV. Според него няма друга опция за ръководството сега, а в случай че има - ще е по-лоша. Третият вид е да отидем на нови предварителни парламентарни избори, не отхвърли и тази алтернатива Дончев.
 
" Щом сме дали поддръжка за държавното управление, значи имаме право да му даваме препоръки, да го подлагаме на критика и да го обсъждаме ", разяснява той. Дончев желал темпото на държавното управление да е най-малко тройно, само че уви.
 
Според него държавното управление би трябвало да има доста по-активна политика и за " Лукойл ". По думите му подозренията по честността на изборния развой би трябвало да бъдат изчистени допустимо най-бързо. Трябва да се знаят всички елементи по отношение на кражбата на кода за машините, настоя Дончев и добави, че има няколко нюанса - броят се резултатите от разписките и машините въпреки всичко съхраняват информация от гласуването.
 
Дончев прикани институциите да разяснят какво се случва във връзка с абсурда. Колкото по-близо до изборите, толкоз по-лошо, уточни той. " Представяте ли си какво щеше да се случи, в случай че някои ме беше записал да чопля в някоя машина, обвързвана с изборния развой ", запита Томислав Дончев.
 
Той добави, че всеки един рисков скандал преди изборите, намалява доверието в изборния развой.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР