Във Висшия адвокатски съвет е подаден сигнал, в който се

...
Във Висшия адвокатски съвет е подаден сигнал, в който се
Коментари Харесай

Радан Кънев: От свине ме е страх само по здравословни причини

Във Висшия адвокатски съвет е подаден сигнал, в който се желае пускане на дисциплинарно произвеждане против зам.-председателя на ДСБ Радан Кънев, водача на " Да, България " Христо Иванов и правозащитника Николай Хаджигенов.

Основанието в писмото с адресант " осведомителна организация Блиц " са изявления в същата медия.

Това се разбра от пост на Кънев във фейсбук:

Ходих до адвокатската гилдия, да си платя осигуровките и да си взема “сигнала ” от Шиши, пардон, от някакъв Ивайло, да му е цветущ на патерица именният ден.

Искат да се образува дисциплинарно произвеждане против мен, Христо Иванов и Николай Хаджигенов по... изявления в “Блиц ”.

Първо две думи съществено:

1) Препятстването на юристите, които не са с властта, да упражняват специалността, която ги прави свободни и самостоятелни, е запазена марка на комунистическия режим, на предходния комунистически режим, де. Настоящият още не е овладял тази власт (в колегиите), само че пробва.

2) Публикуването на (неграмотни, научете го този цялостен член, бе - обикновено е!) клюки, по които след това “компетентните органи ” да стартират принуда, е запазена марка на настоящия комунистически режим. Чудна композиция. Ама ще уплашите некой различен.

А в този момент на смешка:

От прасета ме е боязън единствено по здравословни аргументи, да не ми залепнат за артериите. Затова - една рецепта с доста боб, домати и чесън, които са потребни за мастния продан и компенсират прасето.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР