Във Виница, Украйна, 22-годишен мъж се венча за 80-годишната сестра

...
Във Виница, Украйна, 22-годишен мъж се венча за 80-годишната сестра
Коментари Харесай

Сватба на годината: 22-годишен украинец се ожени за 80-годишната сестра на баба си, причината е смайваща

Във Виница, Украйна, 22-годишен мъж се венча за 80-годишната сестра на баба си. Сватбата се състоя два часа откакто влюбените подадоха нужните документи, с цел да се извърши церемонията.Сватбеният ден съответства с датата, на която той и татко му занесоха документите в градския комисариат, с цел да свидетелстват, че не може да отиде на военна работа в Донбас, предават украински медии. На 25 октомври украинецът получил призовка за армията, а на 31 октомври, след сватбата, той не чествал, ами решил незабавно да отиде при военните. Младоженецът декларирал пред наборната комисия, че е женен за неработоспособен и заради тази причина не би трябвало да припарва до бойни дейности.

Макар че бракът е регистриран, военните имат желанието да го оспорят в съда, тъй като имат учредения да го считат за мним. Те са уверени, че по този метод жителят на Виница се е опитал да избегне службата в армията.

" Бракът се явява мним, в случай че двамата са се обвързали без да имат в действителност желанието да основават семейство и да извършват отговорностите си на съпрузи ", разяснява чиновник от съда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР