Във видинската математическа гимназия "Екзарх Антим I"наградиха учениците, спечелили призови

...
Във видинската математическа гимназия "Екзарх Антим I"наградиха учениците, спечелили призови
Коментари Харесай

Математическата гимназия във Видин поощри изявени ученици

Във видинската математическа гимназия "Екзарх Антим I "наградиха учениците, спечелили призови места в надпревари и изяви от началото на образователната година. Церемонията водеше шефът на учебното заведение Румяна Петрова:
"Искам да се обърна към реномирания екип на "Ученически комитет " към ППМГ "Екзарх Антим I ", най- към този момент да им благодаря за това, че те са един извънредно работещ и изобретателен състав. И по тяхна самодейност слагаме началото на една традиция за награждаване с финансови награди на всички възпитаници, показали учебното заведение в най- разнообразните мероприятия и за извоюване на призови места. "
Отличените получиха и парични награди, изясни десетокласничката Гергана Василева, която също участваше във връчването на наградите:
"Наградихме спортните си тимове по волейбол, баскетбол, гребане, шах и лека атлетика. Имаме доста математици, които бяха наградени. Също по този начин тимът ни по роботика. Деца, които са се показали чудесно на надпревари по физика, химия, биология. Имаме награди за присъединяване в клуба по креативно писане и музиканти. "
Днешната гала е част от събитията, отдадени на патронния празник на математическата гимназия във Видин, чиято кулминационна точка ще бъде на следващия ден, 16 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР