Във Видин ще бъде обособен буферен паркинг, в района на

...
Във Видин ще бъде обособен буферен паркинг, в района на
Коментари Харесай

Заради чакащите тирове: Обособяват буферен паркинг във Видин

Във Видин ще бъде самостоятелен буферен паркинг, в региона на " Северна промишлена зона ", поради образувалите се километрични колони от тежкотоварни коли към " Дунав мост 2 ". Идеята е препоръчана на работна среща през днешния ден при регионалния управите Огнян Асенов по отношение на образуването на " опашки " от тежкотоварни коли по околовръстния път на Видин, в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 ". Това оповестиха от регионална администрация.

Ще бъде потърсено подпомагане от Националния координационен център за сигурност на придвижването по пътищата към Главната дирекция " Национална полиция " /ГДНП/. Целта е да бъде въведена организация на трафика на тежкотоварните коли в буферни зони в областите София, Враца и Монтана. От името на регионалния шеф Огнян Асенов ще бъдат изпратени писма до регионалните шефове на София-област, Враца и Монтана, както и до ГДНП.

В срещата през днешния ден участваха заместител регионалният шеф Шишман Чаушев, ръководители и представители на ОД на Министерство на вътрешните работи, бранш " Пътна полиция ", ГПУ-Видин, Областното пътно ръководство и Община Видин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР