Във Видин се проведе турнир по футбол на малки врати

...
Във Видин се проведе турнир по футбол на малки врати
Коментари Харесай

Във Видин се проведе турнир по футбол на малки врати

Във Видин се организира шампионат по футбол на дребни порти за възпитаници от 5 до 7 клас във връзка 1 юни – Международен ден на детето, оповестиха от общинския пресцентър. Организатор на проявата е Училищно настоятелство на ППМГ „ Екзарх Антим I”, Регионално ръководство на образованието, Областен съвет на Български футболен съюз. Турнирът се организира за пета поредна година, с поддръжката на община Видин. В надпреварата взимат присъединяване девет тима от учебни заведения във Видин, Брегово, Кула и от град Враца.
С одобрение към присъстващите в спортна зала „ Фестивална” се обърна Лили Цанова, ръководител на учебното настоятелство на гимназията. Състезанието бе намерено от Венци Пасков, заместник-кмет на Община Видин. Той поздрави уредниците и участниците от името на кмета Огнян Ценков. „ Поднасям благодарности към всички, които имат заслуга да се осъществя този шампионат. Интересът към него пораства и това е спорт, който сплотява, учи на дисциплинираност, възпитава почитание към противника и играта. Пожелавам на състезателите да се показват почтено в дуелите и да покажат спортсменска игра” – сподели Пасков. След това даде старт на шампионата с първия пас. Футболният шампионат продължава и на следващия ден, на 31 май, когато ще бъдат връчени премиите на спечелилите.
Във фоайето на спортната зала домакините от ППМГ „ Екзарх Антим I” демонстрираха шарени мигове от ученическия живот, както и демонстрации на клубовете по ползи. За положителното въодушевление на всички се погрижиха вокална група „ До-ре-ми” и група „ Рок Математици”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР