Във Видин няма болница, но това не е работа на

...
Във Видин няма болница, но това не е работа на
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП е пред фалит

 Във Видин няма болница, само че това не е работа на Националния действен щаб, а на Министерството на здравеопазването. Държавата да помогне на болничното заведение.

Това съобщи пред bTV Михаил Миков от Българска социалистическа партия.

“Инфекциозното поделение се управлява от експерт по очни заболявания. това е ситуацията. Ръкопляскаме на лекарите. Едни се борят с коронавирус. Други се занимават с плановите интервенции. Сакън да не секнат пътеките ", разяснява още Миков.

По думите му властта се държи много мърляво, а даренията се пренасочват към други общини, макар че Видин има потребност от помощ. Според Миков има съображение регионалният шеф на града да желае интервенция на военните.

“Началници в болничното заведение Господ дал, а няма болница. Как ще има болница във Видин, в случай че няма лекари? ", попита още Миков.

Видин се трансформира в огнище на болестта, а болничното заведение декларира, че има потребност от спомагателна помощ. Регионът в Северозападна България от години се води “изоставен ", а в изискванията на COVID-19 ситуацията е извънредно затруднена. Кризата се задълбочава и след новината за огромен брой инфектирани лекари от видинската болница.

Важен е въпросът и с ситуацията на социалистите. Партията се тресе от вътрешни кавги към избора на нов ръководител.

“На първо място положението на партията е извънредно тежко - вижда се и от социологическите проучвания. Последната седмица имаше огромни кавги, прекратиха се трудови контракти на хора, които са набедени. Бяха съкратени, тъй като концепцията е, че работят за някои от другите претенденти. Има чувство, че вътрешно-партийната борба се води на цената на всичко, без да се държи сметка къде се намира Българска социалистическа партия. Партията не е била в такова тежко положение през последните 30 години. Българска социалистическа партия е в на практика банкрут. Парите в този момент ще отидат за покриване на борчове ", съобщи Миков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР