Във Видин бе открита новата сграда на Административния съд в

...
Във Видин бе открита новата сграда на Административния съд в
Коментари Харесай

Откриха новата сграда на Административния съд във Видин

Във Видин бе открита новата постройка на Административния съд в града. Приветствени слова на тържеството сервираха Константин Пенчев – парламентарен арбитър, Боян Магдалинчев – представляващ Висшия правосъден съвет, Георги Чолаков – ръководител на Върховния административен съд, Албена Георгиева – регионален шеф на Видин. Кметът Огнян Ценков поздрави управлението и целия екип на Административния съд с придобивката, като означи, че тя е в интерес на всички видинчани.
Ценков благодари на управлението на Административния съд и на целия екип за това, че са дейни сътрудници в публичния живот на Видин и пожела здраве и бъдещи триумфи. Председателят на съда Антония Генадиева изрече своята голяма признателност за оказаното от страна на кмета и на община Видин подпомагане при подготовката на празничното събитие, в което взеха присъединяване Градският духов оркестър и Ансамбълът за национални песни и танци „ Дунав “.
Сред гостите на тържеството бяха още националният представител Росен Живков, ръководители на административни съдилища, конституционни, административни съдии, представители на окръжни, районни съдилища, прокуратури и други Магистратите бяха поканили премиера Бойко Борисов и правосъдния министър Цецка Цачева, само че те по този начин и не се появиха.
Церемонията продължи с церемониален водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Видински митрополит Даниил и прерязване на лентата на новата постройка. След това гостите разгледаха съвременно обзаведените зали в нея и изискванията за работа и обслужване на жителите.
Както повелява традицията, кметът Огнян Ценков връчи на Антония Генадиева подарък за новия дом – икона на Св. вмчк Димитър Солунски, нравствен покровител на град Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР