Във видеото прозорецът беше отворен, което прави впечатление. Това е

...
Във видеото прозорецът беше отворен, което прави впечатление. Това е
Коментари Харесай

Богомил Николов: Отваряйте прозореца нацяло за добро проветряване

" Във видеото прозорецът беше отворен, което прави усещане. Това е най-лошият метод за проветряване през зимата. Нито проветрявате, нито пазите топлината. Начинът е необятно отваряне на прозореца, 1-2 минути. Но да стои с часове полуотворен ще ни аргументи главоболия като забележим сметките за отопление. Малко хора го знаят ", съобщи в ефир Богомил Николов от Асоциация " Активни консуматори ".

" Светлоотразителното фолио зад радиатора е на ниска цена, с малко пари се получава добър резултат. По-голямата част от силата ще отива във вътрешността към стаята. Едно е да спестите от едно нещо за веднъж, друго е да спестите от 10 неща за дълго време. Разчетите на профилирани организации демонстрират, че е постижимо да се спестят 20-25% от общата сметка ", добави той.

" Бойлерът да вземем за пример, той употребява доста сила. Не е нужно да се затопля водата в него на маск. Достатъчно е да се завърти доникъде, което е 60°. Ако ни трябват дълги душове това би трябвало да ни накара да се замислим. Колкото по-кратко се къпем, толкоз повече няма да се постанова температурата да е до дъно ", уточни специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР