Във видеообръщение, разпространено рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленскипризова

...
Във видеообръщение, разпространено рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленскипризова
Коментари Харесай

Зеленски призова демократичния свят да се откаже от руския петрол

Във видеообръщение , публикувано рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски прикани демократичния свят да се откаже от съветския нефт и съобщи, че невъзможността бързо да бъде контрактувано ембарго коства украински животи , заяви Ройтерс.

Зеленски сподели още, че ще продължи да упорства съветските банки да бъдат изцяло изключени от интернационалната финансова система.

Украйна желае наказания, които са задоволително стопански разрушителни за Русия, с цел да сложат завършек на войната, и упреква някои страни, че към момента поставят приоритет на парите пред убийствата на цивилни, които Западът осъжда като военни закононарушения, разяснява организацията.

" Моята цел е да бъде наложено ембарго на доставките в Русия на технологии, съоръжение, минерали и руди и редкоземни детайли с двойна приложимост и по този начин да се постави края на производството на оръжия в Русия ", сподели украинският президент.

" Единственото, което не доближава, е кардинален метод от някои водачи (. ..) които към момента мислят, че войната и военните закононарушения не са толкоз страшни, колкото финансовите загуби ", съобщи Зеленски по-рано в послание към ирландския парламент.

В сряда Европейският съюз не съумя да реализира единодушие за нови наказания поради механически въпроси , в това число това дали ембарго върху вноса на въглища от Русия ще засегне съществуващите контракти, оповестиха осведомени източници.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР