Във видеоклип, публикуван в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на

...
Във видеоклип, публикуван в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на
Коментари Харесай

Шайло, дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, показа скрит талант

Във видеоклип, оповестен в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на танцовия комплекс Milenium Dance Complex. Два салона, две атмосфери - това е най-малкото, което може да бъде казано по тематиката. Докато Брад Пит и някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли водят нова правосъдна война, щерка им Шайло  изживява пълноценно своята пристрастеност - танците.

В неделя тийнейджърката подпали мрежата, откакто се появи в нов видеоклип в YouTube, сниман от танцовия комплекс " Милениум " в Лос Анджелис, Калифорния.

В танцовия видеоклип на английския хореограф Хамилтън Евънс Шайло Джоли-Пит, заобиколена от двама свои съученици, танцува хип-хоп на " Vegas " - ария на Doja Cat, записана за саундтрака на кино лентата " Елвис ". Облечено с тениска на " Бийтълс " и чифт кецове, младото момиче се движи като експерт. Едва на 16 години Шайло към този момент има вродено възприятие за темп.

Това не е първият път, в който интернет потребителите виждат нейно артистично осъществяване. В профила си в TikТok тийнейджърката към този момент остави безмълвни интернет потребителите с танца си под звуците на песента " About Damn Time " на Lizzo или на " Shivers " на Ед Шийрън. Талант, с който родителите ѝ " доста се гордеят ". " Те нямат нищо срещу обстоятелството, че тя може да се занимава с това, само че и не я притискат да го прави. Шайло обича да танцува , извънредно надарена е и през последните години е взела доста уроци ", споделя източник пред US Weekly. Поне за едно нещо някогашните съпрузи са на едно мнение.

На 3 юни, Брад Пит о тново подаде тъжба против майката на шестте си деца, обвинявайки я, че съзнателно се е пробвала да му " навреди, като продаде дяловете си " в имението Miraval - лозе, което двамата получават през 2008 година - обвиняване, което не се хареса на Джоли. Няколко дни по-късно актрисата реагира изрично посредством представител, като осъди " лъжите " и " подправената история ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР