Във видео за британския Vogue супермоделът разкри, че актьорът ѝ

...
Във видео за британския Vogue супермоделът разкри, че актьорът ѝ
Коментари Харесай

Кейт Мос разказа какво е извадила от задните части на Джони Деп

Във видео за английския Vogue супермоделът разкри, че артистът ѝ е подарил първата диамантена огърлица, и то по много ексцентричен метод. „ Бяхме на вечеря и той ми сподели: " Имам нещо в задника, би ли погледнала? ". Пъхнах ръка в панталона му и извадих диамантена огърлица “, споделя Мос.

Кейт Мос и Джони Деп са двойка от 1994 до 1998 година и бяха считани за една от най-ярките звездни сътрудници. Според Кейт, след раздялата им, тя се сблъсква с депресията: лишава ѝ няколко години, с цел да не помни артиста. Двамата поддържат другарски връзки: по-рано Мос се застъпи за Деп в процеса против Амбър Хърд, предава " Телеграф ".

Във видеото супермоделът споделя още, че щерка ѝ Лила, която в този момент гони кариера на модел, разкритикувала облика ѝ на ревюто на Vivienne Westwood през 1993 година, където Мос се появи с доста къса пола и топлес, а по време на ревюто по подиума, хапваше сладолед. Лила ми сподели: " Мамо! Тази пола е толкоз къса! ".

„ Колекцията беше толкоз красива, огромна съм късметлийка, че бях част от такова прекарване “, споделя Кейт. Супермоделът отбелязва също, че постоянно се концентрира върху усета на щерка си при избора на визиите си. „ Тя има в действителност положително възприятие за жанр. Допитвам се до нея за препоръки. Тя не ме пита мен, само че аз нея – да. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР