Във видео кадри, споделени в четвъртък от TMZ, Том Ханкс

...
Във видео кадри, споделени в четвъртък от TMZ, Том Ханкс
Коментари Харесай

Том Ханкс защити съпругата си Рита Уилсън, а фенове се притесняват за здравето му

Във видео фрагменти, споделени в четвъртък от TMZ, Том Ханкс се пробва да защищити брачната половинка си Рита Уилсън, до момента в който група хора ги следва.

Двойката, женена от 34 години насам, е била в Ню Йорк в сряда вечер. Докато двамата се насочат към колата си, Уилсън извиква и наподобява, че се спъва, когато някой се сблъска в гърба ѝ. След това актрисата се връща на краката си и споделя: „ Спрете “, а Ханкс се обръща и подвига ръце към групата, като споделя високо: „ Отдръпнете се! “

„ Събаряте жена ми? “, прибавя артистът преди да се обърне и да се качи в колата след Уилсън.

Представителите на двойката не са коментирали случая, предава, само че е ясно, че Ханкс е постъпил както всеки различен в сходна обстановка.

Месец юни е ангажиран за 65-годишната Рита Уилсън, която се завръща към музиката с нова ария, а по кината излиза „ Елвис “, в който 65-годишният Том Ханкс играе мениджърът на Пресли – полковник Том Паркър. Двойката посети няколко събития в Тенеси като музикален фестивал и прожекция на кино лентата – прекарвания, за които Рита показа в Instagram.
 Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън  Най-милите моменти на Том Ханкс и Рита Уилсън
Щастливите фрагменти идват посред опасения за здравето на Том Ханкс, изразени от изданието Mail Online. Актьорът се появи на сцена по-рано този месец и изпитваше компликации да управлява треперещата си дясна ръка, а през на Филмовия фестивал в Кан през месец май изглеждаше очевидно по-слаб.

Треморът на ръката е измежду постоянно срещаните признаци на диабет, от какъвто Том Ханкс е споделял, че страда, напомня В шоуто на Дейвид Летерман артистът призна, че е почнал да изпитва признаци две десетилетия преди публично да бъде диагностициран.

След като вижда „ високи стойности на кръвната захар “ от 36-годишна възраст, звездата в началото пренебрегва рисковите фактори и не съумя да направи задоволително промени в метода си на живот, с цел да избегне диагноза.

„ Отидох на доктор и той сподели: „ Знаеш за високите равнища на кръвната захар, с които се справяш от 36-годишна? Е, честито! Имаш диабет вид 2, млади дребосъче “, спомня си Том в предаването, преди да се назова „ глупак “ за бездействието да предотврати положението.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР