Във Великобритания започва нова 48-часова стачка на служителите на Кралските

...
Във Великобритания започва нова 48-часова стачка на служителите на Кралските
Коментари Харесай

Служителите на британските Кралски пощи започват 48-часова стачка

Във Англия стартира нова 48-часова стачка на чиновниците на Кралските пощи, а вестник „ Дейли телеграф “ популяризира фотоси по какъв начин плъхове и лисици ровят измежду пратки и писма, изоставани пред хранилище в Бристол.

Поредната 48-часова стачка в Кралските пощи е проведена от Профсъюза на работещите в връзките, като още една такава стачка е планувана на 23 и 24 декември.

От Кралските пощи към този момент предизвестиха хората да изпратят по-рано коледните си картички и пратки, поради стачките.

Публикувани в утринния брой на „ Дейли телеграф “ фотоси демонстрират по какъв начин лисици и плъхове се разхождат измежду изоставени на атмосферните условия пратки и писма в открити контейнери пред хранилище в Бристол.

От Кралските пощи не дадоха отговор на изказванията, че лисиците, дружно с дъжда и снега, унищожават оставените непокрити колета, а обявиха, че те се обработват по най-бърз метод, с цел да поемат по идващия стадий на тяхната експедиция.

Междувременно продължава стачката на железопътните служащи. В четвъртък пък е планувана 24-часова стачка на медицинските сестри.

На 21 и 28 декември има планувани стачки на личния състав от Бърза помощ.

Правителсвото към този момент оповести незабавни проекти военни и служители на реда да заменят шифьорите на коли за спешна помощ.

Вестник „ Гардиън “ обаче цитира ръководителя на Федерацията на служителите на реда Стив Хартшорн, който предизвестява държавното управление, че условието полицията да ръководи коли за спешна помощ ще сложи под невиждан напън правоприлагащите органи, които така и така са на ръба на привършване на силите.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР