Във Великобритания случаите със заразявания с COVID-19 могат да достигнат

...
Във Великобритания случаите със заразявания с COVID-19 могат да достигнат
Коментари Харесай

Британският министър на здравеопазването не изключва заразените с COVID-19 да достигнат 100 000 дневно

Във Англия случаите със заразявания с COVID-19 могат да доближат 100 000 на ден, предизвести министърът на здравепозването Саджид Джавид, само че в това време удостовери, че още няма проекти в Англия да влезе в действие държавния „ План Б “ за справяне с възможна рецесия през зимата.

На конференция на " Даунинг стрийт " здравният министър съобщи, че пандемията от ковид още не си е отишла. Ето за какво, в случай че не се имунизират задоволително хора, е доста по-вероятно да бъдат въведени огриничителни ограничения в Англия, добави Джавид. Той уточни, че на този стадий държавното управление няма да задейства ограниченията в „ План Б “, които включват наложително носене на маски и работа от у дома.

Джавид не счита, че националното здравепозване сега изпитва съществени усложнения, само че предизвести, че случаите на заразявания на ден могат да стигнат до 100 000. Вече осем дни подред в страната се регистрират над 40 000 новозаразени на ден. За последното денонощие те са над 49 000.

Някои от управлението на националното опазване на здравето упорстват държавното управление неотложно да вкара „ План Б “, който включва също и имунизационни паспорти, с цел да се избегне пандемична рецесия през зимата.

Междувременно Мароко забрани полетите от и за Обединеното кралство поради пандемията. Забраната влезе в действие в среднощ. Мароко приключи въздушните си връзки с още две европейски страни - Германия и Нидерландия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР