Във Великобритания се очаква температурите да паднат до минус 10

...
Във Великобритания се очаква температурите да паднат до минус 10
Коментари Харесай

Температурите на Острова падат, прогноза за сняг в Лондон


Във Англия се чака температурите да паднат до минус 10 градуса с прогноза за сняг в Лондон, Югоизточна Англия и Шотландия.

Метеорологичната работа издаде предизвестия с жълт код за поледици във всички съставни елементи на Обединеното кралство – Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Стотици предизвестия за наводнения към този момент са направени, а температурите паднаха или ще паднат под нулата на доста места. Има прогноза за превалявания от сняг по северните елементи на страната и по високите места.

Има възможност за сняг и в Лондон. В южните елементи пък ще има значителни превалявания от дъжд, до момента в който на доста места в цялата страна продължава борбата за справяне с наводнения, подбудени от преваляванията през последните дни.

Шофьорите бяха предизвестени тази заран да отделят повече време за стигане до техните дестинации, поради заледените пътища. Макар и през днешния ден по-късно да се чака известно усъвършенстване на времето, прогнозата е ниските температури да се задържат още няколко дни с леко стопляне в края на седмицата, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР