Във Великобритания отвори врати първият ресторант, чиято тема е секс“.

...
Във Великобритания отвори врати първият ресторант, чиято тема е секс“.
Коментари Харесай

Отвориха еротичен ресторант, последва скандал

Във Англия отвори порти първият ресторант, чиято тематика е „ секс “. Вътре можете да видите пениси, бюстове и вагини, само че доста хора не са щастливи от този факт.

“Naked Soho ” е сексуален ресторант, първият по рода си в страната. Той предлага храна на полова тема, а интериорът му е много своеволен.

Създателите му – Стефано Вакаро и Клаудия Мангано, са наели актьора Хани Лийс Дреснър за направата на еротичните съдове и принадлежности в ресторанта, написа Daily Star, представен от pochivka.blitz.bg.

Тя е изработила сбирка от чаши с гърди, чинии във формата на вулва, купи с пениси, плата с гениталии и стена, облепена с плочки с пениси, които могат да се видят от улицата.

„ Искахме да създадем място, където хората да могат да бъдат оптимално свободни, където всичко се случва “, се показва в уеб страницата на заведението.

„ Ако желаете да седите до членове и вулви във всевъзможни форми и размери, кой ще ви спре? Гей, хетеро, куиър, транс, садо-мазо култове, култове с крайници – всичко, което желаете да бъдете, можете да бъдете в “Naked Soho ”, осведомят още от там.

Хората, които работят в ресторанта, несъмнено дават воля на въображението си, когато става въпрос за менюто. „ От неприлични ястия до освежаващи коктейли, имаме всичко. Нашите плата „ Голям член “ са идеални за петък вечер “, се споделя в описанието в Инстаграм.

„ Нашите десерти несъмнено са „ с нецензурно наличие “, включващи гофрети с всевъзможни форми и размери. Къде на друго място в Лондон можете да получите дребен вибратор в чаша с форма на гърди с изтънчено еспресо и сметана? “, се споделя още там.

Ресторантът предлага многообразие от ястия, както и виновност, шампанско и коктейли, само че десертите са това, което разкриват същинския креативен капацитет.

Въпреки че притежателите се надявали на освободеност от своите гости и съседи, им се наложило да затъмнят външните стъкла на заведението, защото се получили недоволства, че извън се виждали еротичните такъми по масите.

Собствениците били известени, че могат да изгубят разрешителното си, в случай че не подхващат ограничения да предпазят погледите на обществото от чиниите-вулва, пенис купичките и платата с гениталии.

Те, обаче, дават обещание, че това няма да ги спре да отдават дължимото на човешкото тяло.

„ В “Naked Soho ” се смеем в лицето на цензурата. Нашите основатели вършат нужното, с цел да почетат тялото, сексуалността и свободата. В първите дни след отварянето имаше локални хора, които чукаха на вратата ни и ни споделяха да махнем всеки предмет на изкуството, който се вижда от улицата, с цел да „ предпазим “ минувачите.

„ Да ги предпазим от какво? Величието на човешкото тяло? Затова се извиняваме, че трябваше малко да покрием мястото извън, само че няма да позволим това ни пречупи.

Празнувайте рождения си ден с нас и се насладете на торта с голям еректирал пенис от горната страна. Развилнейте се на моминското или ергенското си празненство с купища гофрети с членове и кексчета с ци*и “, декларират от ресторанта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР