Във Великобритания осъдиха мъж за 136 изнасилвания и общо 159

...
Във Великобритания осъдиха мъж за 136 изнасилвания и общо 159
Коментари Харесай

Осъдиха на доживотен затвор най-масовия изнасилвач в историята

 Във Англия осъдиха мъж за 136 изнасилвания и общо 159 полови закононарушения, заяви ВBC.  Детективи настояват, че не са съумели да разпознават най-малко още 70 негови жертви. Става въпрос за 36-годишния Рейнхард Синага. Прокуратурата е описала индонезиеца като " най-големия изнасилвач в историята на Англия ", а съдията по делото е оповестил, че " в никакъв случай няма да е безвредно той да бъде на независимост ".

Синага беше наказан на пожизнен затвор, а минималното изтърпяване би трябвало да е най-малко 30 години.

Самоличността на изнасилвача беше разкрита за първи път по време на решението на съда в Манчестър. Полицията твърди, че има доказателства за негови набези над най-малко 190 души. Синага приготвя докторантура в университета в Лийдс, като аспирантът към този момент излежава една доживотна присъда с най-малък период от 20 години. Това решение е било от два по-ранни процеса от лятото на 2018 година и предходната пролет.

Индонезиецът беше приет за отговорен, че е примамил в своя апартамент 48 мъже отвън клубовете в Манчестър. Той ги дрогирал и нападал, заснемайки офанзивите си. Често ги примамвал с предлагането да отидат да пият някъде или да си извикат такси, откакто младите мъже изоставен нощните клубове и питейни заведения.

Той дрогирал жертвите си, след което се гаврел с тях, до момента в който са в безсъзнание. Когато нападнатите се събуждали, множеството от тях нямали спомен за случилото се.

По време на чуването по делото арбитър Сюзан Годард КК е декларирала, че Синага е " злобен сериен полов див звяр, който е нападал млади мъже ".

Изнасилвачът беше заловен през юни 2017 година Тогава една жертва възвърнала съзнанието си, до момента в който била нападната, преборила се със Синага и извикала полиция. При предишна присъда е станало ясно, че Синага е употребявал върху жертвите си опиата GHB (гамахидроксибутират).

След актуалното решение на съда Иън Ръстън от CPS съобщи, че Синага е " най-големият изнасилвач в английската правна история " и евентуално " в света ".

Вътрешният секретар Прити Пател съобщи, че в отговор на " в действителност отвратителните закононарушения " на Синага, би трябвало да се ревизира дали се прави задоволително за управлението на разпространяването на упойващия медикамент.

Присъдата на индонезиеца е за закононарушения, които е направил от януари 2015 година до юни 2017 година, само че полицията счита, че е почнал нападенията години по-рано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР