Във Великобритания клиентите на железниците се сблъскаха с нови трудности

...
Във Великобритания клиентите на железниците се сблъскаха с нови трудности
Коментари Харесай

Нови проблеми за пътуващите с влакове във Великобритания заради нова стачка

Във Англия клиентите на железниците се сблъскаха с нови компликации поради стачка, засегнала някои от най-оживените направления, съобщи Пи Ей Медия и ДПА.

Членовете на Профсъюза на железничарите, моряците и транспортните служащи от компанията Avanti West Coast започнаха през днешния ден 24-часова стачка в символ на неодобрение от промени, въведени в разписанията. Компания посъветва пасажерите авансово да се осведомят по какъв начин ще се движат влаковете и предизвести, че ще има доста анулирани влакове

Компания ще пуска по един трен от лондонската гара Юстън за Манчестер, Глазгоу и Ливерпул, а също така композициите за Ливърпул ще вървят по различен маршрут поради планувано модернизиране на част от трасето. Заради огромните действия по модернизиране на пътяпо някои посоки ще се пътува по-дълго, защото влаковете ще бъдат пренасочвани. Операторът няма да пуска през днешния ден влакове до Северен Уелс, Честър, Блекпул и Единбург.

Участващите в трудовия спор към този момент са оповестили, че ще стачкуват и на 6 ноември. Профсъюзът укорява компанията, че подценява настояванията на личния състав си, а в това време усилва услугите, откакто беше подложена на критика за ограничението на разписанието си през лятото. Стачкуващите упрекват компанията, че е основала безпорядък, който не може да овладее, не се грижи за работещите в железниците, а предложенията й към тях ще доведат до доста огромно натоварване на шеф влаковете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР