Във Великобритания жена почина от рак, след като лекарите в

...
Във Великобритания жена почина от рак, след като лекарите в
Коментари Харесай

Имате ли безобидна бенка? Задължително прочетете това

Във Англия жена умря от рак, откакто лекарите в продължение на 8 години смятаха бенката на ръката й за „ безобидна ”, заяви The Sun. 

Както описа Ричард, брачният партньор на Шарлот Киърнс, която умря предишния ноември, през 2009 година на лявата ръка на брачната половинка му се появи дребен напредък, сходен на бенка. Жената отишла при лекаря, който споделил, че няма от какво да се тормози, защото това е елементарна бенка. В продължение на четири години бенката се увеличавала по мярка и в последна сметка се стигнало до такава степен, че облеклата се търкали в нея. 
Какво се случва с тялото ни, когато постоянно хапваме ЧУШКИ
Всички сме удовлетворени и щастливи, когато настъпи сезонът на чушките. Факт е, че този зарзават можем да си го набавим през цялата година, н...
Прочети повече
През 2013 година Киърнс се подложи на интервенция за премахване на бенката, само че две години по-късно тя още веднъж израсна и дамата още веднъж се нуждаеше от интервенция. През пролетта на 2017 година растежът се появи още веднъж и беше отстранен. 

През 2019 година Шарлот Киърнс получи пристъп и едвам тогава беше направена биопсия. Оказа се, че бенката е недоброкачествен меланом. Освен това, по времето, когато лекарите подцениха " безобидното " съгласно тях новообразувание, метастазите на раковия израстък проникнаха в мозъка на дамата. Тя претърпяла интервенция и курс на химиотерапия, само че се оказа, че заболяването към този момент е в неизлечима фаза и се е популяризирала в белите дробове и гръбначния дирек. Сега близки на умрялата британка съдят лечебно заведение, което 10 години бе нехаело за „ безобидната ” бенка.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР