Във Великобритания Даунинг стрийт се дистанцира от изказване по-рано през

...
Във Великобритания Даунинг стрийт се дистанцира от изказване по-рано през
Коментари Харесай

Даунинг стрийт се дистанцира от изказване на Борис Джонсън за изпращане на изтребители на Украйна


Във Англия " Даунинг стрийт " се дистанцира от изявление по-рано денем на някогашния министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, че британците би трябвало да изпратят съвременни изтребители на Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9174
Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, който е във Вашингтон, произнесе тирада пред Атлантическия съвет, в която съобщи, че няма учредения Западът да бави военната си помощ за Украйна и изложи причините си Лондон да изпрати съвременни изтребители, съобщи БНР.

От " Даунинг стрийт " обаче обявиха, че " не е практично " да се изпращат бойни самолети на въоръжение в кралските военновъздушни сили като моделите " Тайфун " и Ф-35. Освен това бе изтъкнато, че визитата на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е във Вашингтон е частно и той " не приказва от името на английското държавно управление ".

Малко по-късно министърът на защитата Бен Уолъс отговори на апела на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, че към момента не е подготвен да взема решение по въпроса. Уолъс обаче добави, че въпреки и досега да няма твърдо решение, той счита, че към този момент верният метод е да не се изпращат изтребители.

Политически наблюдаващи обявиха, че Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е " много звучен " за обезпечаването на повече оръжия за Украйна и това кара държавното управление да се усеща " неловко и засенчено " по въпроса, само че въпреки всичко се дистанцира от мненията му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР