Във Велико Търново се забавя доставката на тестовите машини за

...
Във Велико Търново се забавя доставката на тестовите машини за
Коментари Харесай

Бави се доставката на тестови машини за гласуване във Велико Търново

Във Велико Търново се забавя доставката на тестовите машини за гласоподаване, с които да се организира разяснителната акция измежду гласоподавателите за изборите на 2 октомври.

14 са тестовите машини за област Велико Търново и трябваше да бъдат доставени в Областната администрация в събота и раздадени на 10-е общини, с цел да стартира от през днешния ден разяснителната акция по обитаемоте места съгласно графика, деклариран от 10-е общини. Една от машините трябваше да бъде сложена на входа на Областната администрация, където минават и посетителите за обществената и земеделската работа. 

" Получихме писмо от ЦИК, че ще дойдат през днешния ден. С полиция ще бъдат съпроводени тук. Ще ги приемем дружно с РИК и ги предаваме на представител на съответната община. Ще се наложи някаква смяна, защото общините са си създали график, както и тук трябваше да има ", изясни регионалният шеф Георги Гугучков.

Според него забавянето на доставката на тестовите машини за гласоподаване не би следвало да сътвори проблеми, тъй като това е трето образование на гласоподавателите за една година. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР