Във вековния въпрос за външното сходство на децата и родителите

...
Във вековния въпрос за външното сходство на децата и родителите
Коментари Харесай

12 известни жени, които погълнаха красотата и грацията с майчиното си мляко

Във вековния въпрос за външното подобие на децата и родителите наподобява, че са поставили край. Генетиците, употребявайки образеца на бозайниците, съумяха да потвърдят, че човек при раждането си от татко си получава 80% от гените си. ДНК-то на бащата оказва въздействие върху това по какъв начин изглеждаме.

Но ни се коства, че употребявайки образеца на известни хубавици, можем да потвърдим противоположното. Вижте единствено какъв брой доста наподобяват на майките си.

Тина Ноулс и Бионсе

Тина Ноулс е освен майка на известната певица Бионсе, само че и приключен фешън дизайнер. Жената съумя да работи с такива огромни издания като Voque и Cosmopolitan. Сега майката и дъщерята се занимават с благотворителна активност, отваряйки свои организации с нестопанска цел и центрове за поддръжка на нуждаещите се.

Блайт Данър и Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу върви по стъпките на майка си. От втората половина на 20-ти век до наши дни Блайт Данър взе участие интензивно в телевизионни сериали и игрални филми.

Една от най-популярните й функции е ролята на Дайна Бърнс в „ Запознайте се с Fockers “. Блайт Данър също заема дейна социална позиция във връзка с опазването на околната среда и развиването на медицината.

Кейти и Парис Хилтън

Майката на соца е бизнес дама и бизнесмен. На 30-годишна възраст Кати Хилтън към този момент сполучливо ръководи личен магазин за дарове и антикварни предмети. Малко по-късно тя пусна линия за грижа за кожата, парфюми и дизайнерски облекла. В тесните кръгове дамата е известна и с присъединяване си в благотворителни действия.

Бони Линдзи и Дита декор Тийз

Стилът на Дита декор Тийз се образува с директното присъединяване на нейната майка. Бони Линдзи беше луда по старите холивудски филми и вдъхна на младата Дита обич към ретро тоалети. По специалност дамата беше маникюрист.

Ванеса Редгрейв и Наташа Ричардсън

Наташа Ричардсън е ослепителен представител на актьорската династия. Майка й Ванеса Редгрейв е известна английска театрална и кино актриса. Жената закупи необятна известност с ролята си във кино лентата “Джулия ”, за която беше наградена с “Оскар ”. Днес една жена посвещава доста време на обществени действия.

Енрика Сома и Анжелика Хюстън

Майката награди Анжелика Хюстън с ослепителен външен тип. През 50-те години на XX век Енрика Сома професионално се увлича по балета и театралничи за фешън списания.

Ожейд и Дрю Баримор

От страна на майка си Дрю Баримор е наследила маджарски корени и актьорски гений. Дрю признава, че в младостта им връзките им с майка им са били напрегнати, само че до момента те са съумели да преодолеят спора и да изградят връзката на ново равнище.

Лин и Бритни Спиърс

Лин Спиърс е посветила живота си на работа с деца. Първоначално тя притежаваше и управляваше детска градина, а по-късно преподава в учебно заведение. В тесни кръгове Лин Спиърс е известна и като писателка. Нейният опит включва автобиографии, романи и записки, в които една жена споделя в детайли за живота на фамилията си.

Джералдин Чаплин и Уна Чаплин

Друг представител на актьорската династия е Уна Чаплин. Майката на момичето Джералдин Чаплин е щерка на великия Чарли Чаплин. В младостта си майката на актрисата обичаше танците, само че скоро последва стъпките на татко си.

Номинирана е за премията “Златен глобус ” за ролята си на Тони в историческата драма “Доктор Живаго ” (1965).

Пати Флин и Гуен Стефани

Майката на Гуен Стефани в никакъв случай не е била медийна персона. През целия си възрастен живот тя работи като счетоводител. Но скоро тя напусна кариерата си, с цел да се посвети напълно на поддържането на домашния уют и грижите за децата. В щастливия брак на Денис Стефани и Пати Флин се появиха 4 деца, второто най-голямо беше Гуен.

Валери Морис-Кембъл и Наоми Кембъл

Наоми Кембъл дължи екзотичния си външен тип на майка си. Корените на Валери Морис-Кембъл датират от Ямайка. Жената свърза кариерата си с танци, на които щерка й също учи от ранно детство.

Кой от нашата селекция е като две капки вода сходен на майка си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР