Във ведомството обаче е постъпила информация от посолството ни в

...
Във ведомството обаче е постъпила информация от посолството ни в
Коментари Харесай

МВнР: Засега няма данни за насилствена смърт на българката в Индия

Във ведомството обаче е постъпила информация от посолството ни в Индия за умряла българска гражданка, потвърдиха от Министерство на външните работи.

Посолството ни в Делхи продължава да поддържа контакт с способените по случая индийски управляващи до изясняване на аргументите, довели до гибелта на нашата сънародничка, твърдят от Министерство на външните работи.

Вчера Софийската градска прокуратура се самосезира по медийни изявления за умряла от неестествена гибел българска гражданка в Индия.

Според информациите 46-годишната софиянка Даниела Молчовска е била открита в безсъзнание към 7 часа на 30 юли 2023 година в Бихарската школа по йога в индийския град Мунгер. Откарана е в частна болница, където лекарите са оповестили гибелта ѝ.

Местните управляващи оповестиха още на 31 юли, че тялото на на дамата е откарано за аутопсия, която ще бъде осъществена от трима правосъдни лекари. Резултатите от нея обаче още не са оповестени. 

Незабавно е формирана прокурорска кореспонденция и е разпределена на наблюдаващ прокурор на правилото на инцидентния асортимент. Наблюдаващият прокурор е разпоредил инспекция за определяне на спомагателна информация и уточнение на първичната такава. След осъществяване на инспекцията ще се реши дали са налице задоволително данни за формиране на досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР