Във вечерните часове на 18 февруари, в района на бул.

...
Във вечерните часове на 18 февруари, в района на бул.
Коментари Харесай

Иззеха близо половин кг наркотици при спецоперация на СДВР

Във вечерните часове на 18 февруари, в региона на бул. „ Цариградско шосе “,  автопатрул на Седмо районно управление (на МВР) подхванал инспекция на мъж със подозрително държание. Установена била самоличността на 41-годишния столичанин, от който, при обиска, били конфискувани 5 пакетчета с бяло прахообразно вещество и два пакета с таблетки, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В паркиран наоколо автомобил, ключът, за който бил у проверявания, униформените намерили още 5 пликчета с тревиста маса и полиетиленов плик с таблетки.



Минути по-късно, наоколо до колата, те засекли двама мъже, които се оказали с голям брой престъпни регистрации, а при осъществените им обиски били открити още 62 пликчета с прахообразно вещество и 98 таблетки.



Последвало претършуване и на адрес, населяван от 41-годишния мъж, откъдето служителите на реда иззели няколко пликчета с тревиста маса и електронна везна.

Резултатът от направената експертна информация посочил, че веществата – близо половин кг, са марихуана, кокаин и метамфетамин, а точните количества са в развой на определяне.

Тримата са привлечени като обвинени, като са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР