Във вчерашното предаване видяхме как мангото изигра лоша шега на

...
Във вчерашното предаване видяхме как мангото изигра лоша шега на
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Треньорите от Гласът на България влизат в предаването

Във вчерашното предаване видяхме по какъв начин мангото изигра неприятна смешка на Гергана и тя бе следващият участник, който трябваше да напусне кухнята на MasterChef .

 MasterChef 2018: Риск или игра на несъмнено
MasterChef 2018: Риск или игра на несъмнено

Един участник ще се раздели с предаването довечера

Тази вечер хоби-готвачите ще се борят за имунитет, само че той няма да пристигна по никакъв начин елементарно. Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки ще провокират двата тима да подготвят тристепенно меню от предястие, главно и десерт, в които наложително би трябвало да има брашно.

 Снимка 351085

Отборите ще разполагат с 60 минути, като се съобразят с изискването, че на всеки 15 минути капитаните ще показват най-слабия състезател, от който ще се лишат. Ще забележим и кое от рибна чорба с домашно хлебче, пресен киш, патешко с бухтичка, " прабългарско " калцоне, плодов тарт и бисквитен сандвич ще се хареса най-вече на журито.

Отборът, който се оправи по-добре, ще продължи битката за имунитет и ще се изправи пред стрес тест. За задачата в кухнята на MasterChef ще влезе журито на " Гласът на България ". Поли Генова ще показа крем " Дипломат ", Камелия пък ще признае, че не може да готви, само че пък обожава калкан с пюре от карфиол и салса от авокадо и манго.

 Снимка 351083

Иван Лечев ще опише за пътешестване до Бостън, където е опитал едни от най-хубавите ребърца с бърбън барбекю сос, а Владимир Ампов -Графа ще показа римски спомен за канелони с сантиментален привкус. Хоби-готвачите ще би трябвало да подготвят по едно от ястията, а капитанът на отбора-победител ще разпредели дилемите.

След 60 минути създателите на четирите най-сполучливи чинии ще продължат в надпреварата за имунитет. Те ще би трябвало да пазарят за съперниците си, като в границите на пет минути ще би трябвало да съберат най-малко шест продукта, един от които - протеин, с цел да затруднят или предизвикат съперника си.

 Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018
Какво ще завоюва спечелилият в MasterChef 2018

Участниците ще разполагат единствено с тези продукти и 45 минути, като могат да преценяват кои от тях да употребяват в своята авторска рецепта. Ще забележим забавни хрумвания за паница от ориз, нов прочит на руло " Стефани ", както и кой ще се показа най-добре и ще грабне имунитета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР