Във вчерашната вечер Португалия стартира кампанията си на Евро 2024,

...
Във вчерашната вечер Португалия стартира кампанията си на Евро 2024,
Коментари Харесай

Стюарт Пиърс за Роналдо: Съотборниците му може би не му вярват както преди

Във вчерашната вечер Португалия започва акцията си на Евро 2024, чиито футболисти реализираха цялостен поврат против Чехия. Очаквано минути на рекордно шесто европейско състезание записа и Кристиано Роналдо.

Легендарният футболист, който е на 39 години, записа на сметката си три точни удара от общо пет, два основни паса и сътвори отлична голова обстановка, а при пасовете бе непогрешим. Тази статистика и показване не задоволи някогашният британски национал Стюарт Пиърс, който сподели, че отиграванията в избрани обстановки на съотборниците му приказват за това, че те му нямат доверие.

" Това може да прозвучи смешно, само че те може би не му имат вяра, с цел да не престават да го доставят с топки, както преди. Имаше една обстановка с неверен пас на чехите в средата на терена, когато Бернардо Силва пресече, Роналдо се измести от центъра на терена вдясно. И аз си помислих - в случай че това беше преди 10 години, щеше да му подаде и всички знаем чудесно, че той щеше да вкара. Сега Бербардо Силва се отхвърли от този пас, което ми се видя необичайно, " показа някогашният защитник.
 Кристиано Роналдо: Форца Португалия!
Кристиано Роналдо: Форца Португалия!

Капитанът със особено обръщение преди първия мач на тима на Евро 2024
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР