Във вчерашната вечер направи солидна крачка към класирането си на

...
Във вчерашната вечер направи солидна крачка към класирането си на
Коментари Харесай

Солскяер: Искаме да упражним натиск над Ман Сити, Хендерсън може да започне

Във вчерашната вечер направи солидна крачка към класирането си на 1/8-финалите в Лига Европа след солидна победа в гостуването си на и успеха с 4:0, само че сгъстеният календар през този сезон съвсем не дава време за отдих на треньори и играчи.

В неделя “червените дяволи” домакинстват на в среща от кръг номер 25 в Премиър лийг, а този следобяд даде конференция, на която показа най-интересното и последните вести към клуба, положението с контузени, както и че от клуба напълно скоро ще седнат на масата за договаряния с, с цел да обсъдят проектите на двете страни.

“Пол (Погба) и Фил (Джоунс) са навън. Не знам за Скот (Мактоминей), Дони (Ван де Беек) и Единсон (Кавани), само че ще забележим, мисля, че те имат късмет. Мога да кажа, че Единсон се оправя добре, впечатлени сме от него, той сплоти групата и скоро ще седнем на масата, с цел да обсъдим проектите на двете страни.

Не можем да скрием, че имаме прочут спад във формата. Загубихме точки против,,, а усещаме, че заслужавахме повече и можехме да вземем повече в тези мачове. Ние желаеме да спечелим победи във всеки един мач, несъмнено, без значение против кого се изправяме, само че не можем да направляваме резултатите на останалите тимове -,,,,, можем да направляваме единствено това, което вършим ние. Там сме, където сме, втори сме и не желаеме да приключваме на по-долно място. Искаме да създадем добра серия от победи и да упражним напън над Сити, а това би трябвало да стартира от неделя,” изясни обстановката към своя отбор норвежецът.

След това Солскяер разяснява една от дълго обсъжданите тематики, а точно кой всред и би трябвало да застане под рамката на вратата на тима. Младокът изигра постоянен мач против Реал Сосиедад и още веднъж провокира доста въпросителни за бъдещето си.

“Ще изберем състава за Нюкасъл в неделя и Дийн Хендерсън е измежду тези, върху които мислим. Той изигра доста стабилен мач (срещу Сосиедад) и имаше заслуга за гола на Рашфорд. Това е нещо, върху което работим. Дийн израстна доста, само че имаме отличен вратар и в лицето на Давид (Де Хеа), тъй че не мога да кажа занапред. Винаги приказвам с играчите преди да направя избор,” изясни вратарската обстановка Солскяер.
Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Манчестър Юнайтед 21:00предстои  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР