Във въздуха на Народното събрание се носи усещане за сценарий.

...
Във въздуха на Народното събрание се носи усещане за сценарий.
Коментари Харесай

Вълчев: Корпоративни интереси прозират зад казуса с пристанище "Росенец'

Във въздуха на Народното събрание се носи чувство за сюжет. Това сподели в студиото на „ Събуди се ” депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

От партията на Слави Трифонов подозират, че откакто страната приключи концесията на пристанище „ Росенец ”, може да се окаже, че тя ще бъде дадена на „ петролна компания, близка до кръгове, присъстващи мощно в Народното събрание ”. „ Определени решения се вкарват в Народното събрание под маската на евроатлантизма, само че в действителност това е единствено една маска, зад която се крият персонални, локални, финансови ползи ”, безапелационен беше Вълчев. Той съобщи, че не спешен пиар стои зад решението за пристанището, а прозират корпоративни ползи.

По отношение на държавния бюджет от Има Такъв Народ са пресметнали, че в случай че Данък добавена стойност в ресторантьорския и туристически бизнеси бъде върнат от 9 на 20%, в хазната ще влязат 152 млн. лева По думите на депутата сега рецесия няма. Те биха покрили настояванията на синдикатите, добави Вълчев и акцентира, че по този метод няма да се пипат приходите на държавните предприятия.

Той не скри, че партията гледа с вяра към локалните избори, които предстоят през есента. „ Силно евентуално е в София да имаме независим претендент за кмет ”, сподели националният представител.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР