Във Варна вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че протестите в страната

...
Във Варна вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че протестите в страната
Коментари Харесай

Йотова: Ако бюджет 2019 не регулира неравенствата и бедността, протести ще има

Във Варна вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява, че митингите в страната ще продължат, в случай че бюджетът за 2019-та година не залага промени и не се пробва да контролира неравенството и бедността в България.

Йотова сподели още, че хората желаят решение на проблемите си, както и да има най-малко средноевропейски цени на горивата.

Вицепрезидентът сподели още, че страната има опция да помогне в регулирането на тези процеси, без това да се приема за държавна помощ или нарушаване на правилото на конкуренцията.
Илияна Йотова, вицепрезидент на България: Идвайки насам, чух финансовия министър господин Горанов, който сподели, че макар митингите няма да се понижи данъкът върху старите коли и за " Гражданската отговорност ", тъй като видите ли от 6 до 10 лв., както те са го пресметнали за най-старите коли и моторите, които отделят нездравословни излъчвания, това не бърка чак толкоз в джоба на българина. Ако това е единственото покачване за джоба на българина, несъмнено няма да е подобен резултатът, само че за жалост той е един от многото. В идващите дни имаме второ четене на бюджета. За мен главният закон на страната, след конституцията, най-важният е по какъв начин ще наподобява бюджетът за 2019, в случай че там тези процеси са контролирани, мисля, че българските жители могат да бъдат спокойни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР